OVER ONS
EEN ZEER SMAAKVOL TEAM

Smaak & meer door de jaren heen

Ooit begonnen als een klein pandje aan de Noordvliet in Maassluis, met catering en take away. Na een aantal succesvolle jaren verhuisden we naar een grotere locatie (ons huidige Pand) mét restaurant. Hier hebben we vijf jaar lang vol passie en enthousiasme vele gasten mogen ontvangen. Maar in 2022 was het tijd voor een nieuwe uitdaging; events organiseren en verzorgen in onze exclusieve eventlocatie en weer volle focus op de catering. Opnieuw onze dromen achterna!

Hart voor de zaak

Wij zijn Jeroen en Anita Klop, eigenaar van Smaak & Meer én trotse ouders van drie kids. Na jarenlang in de catering te hebben gewerkt bij onder meer de Beurs van Berlage in Amsterdam en de Pieterskerk in Leiden, was ik, Jeroen, ontzettend gemotiveerd om voor mezelf te gaan werken. Samen hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zo ontstond Smaak & Meer!

Vers – Puur – Lekker, daar draait het om bij ons. De mediterrane keuken voert de boventoon. Geen tierelantijntjes, maar eerlijke, verse en mooie producten bepalen bij ons de smaak. Uiteindelijk draait bij ons alles om lekker eten en genieten in een relaxte sfeer en we willen iedereen hier graag van laten (mee)proeven!