Over S en M - DEF

smaakt naar meer

textrec

Smaak&Meer streeft ernaar onze gasten een optimale belevenis te geven in ons restaurant, daar hoort natuurlijk heerlijk en eerlijk eten bij maar ook lekkere wijnen. Daarom hebben wij een aantal arrangementen voor de liefhebbers van wijnen. Ook denken wij aan uw naaste want het is ook mogelijk een cadeaukaart te kopen om aan uw geliefde te geven.

Scroll naar beneden voor meer informatie of vraag naar de mogelijkheden in ons restaurant.

Over Smaak en meer - wijnen

Wijnen & Meer

textrec

Samen met bevlogen wijninkoopster Susanne Rensen heeft Jeroen Klop een uitgesproken wijnkaart samengesteld. Laat je adviseren door onze ervaren gastdames en -heren over de beste drank- en spijscombinaties. 

Puur, vers en lekker, dat zijn de belangrijkste ingrediënten bij het bereiden van onze gerechten. Wij hebben een kleine lunch- en dinerkaart, die we regelmatig veranderen. Zo kunnen we blijven verrassen. Onze wijn- & bierkaart is overzichtelijk en gevuld met mooie kwaliteitsproducten. Veel van de wijnen en bieren gebruiken we ook als basis voor onze gerechten, waardoor de smaken nog beter samensmelten. 

Laat je adviseren door onze ervaren gastdames en -heren over de mooie drank- en en spijscombinaties.
Dat smaakt zeker naar meer!

 

WIJNKAART

Verhuur & aankleding

Cadeau&Meer

textrec

Zoek je een cadeau waar je de echte levensgenieter mee kunt verrassen? Dan is de cadeaubon van Smaak&Meer de perfecte gift om te geven én te krijgen. Onze cadeaubon is een mooie pas in pinpasformaat waar je een waarde op kunt laten plaatsen. Het bedrag kan in één keer of in delen besteed worden bij de lunch, borrel, diner of Mercato.

Wil je de verassing nóg groter maken? Bestel er dan een van onze topwijnen bij. De cadeaubon is in ons restaurant te koop aan de Govert van Wijnkade 20.

 

Over Smaak en meer - contact

De Smaak&Meer Wijnclub

textrec

JOIN OUR LITTLE CLUB

Voor de echte wijnliefhebbers hebben wij een speciaal lidmaatschap: De Smaak&Meer Wijnclub.
De kosten van uw lidmaatschap zijn €75,00 per persoon, per jaar. Deelnemers krijgen van ons een creditcard welke is op te waarderen en te gebruiken als betaalmiddel.

CADEAUBON
Korting op aanschaf van een cadeaubon, op te waarderen vanaf €10,00.

WIJNCURSUSSEN
De wijncursus wordt op een doordeweekse avond georganiseerd. Kijk voor de actuele data op de pagina 'Eventz' of informeer ernaar in ons restaurant.

Voordeel: 10% korting voor Wijnclub Members

WIJNDOOS
Wij stellen elk seizoen een wijndoos samen. Leden zijn vrij aan te geven over welk seizoen zij een wijndoos willen ontvangen. Zes zorgvuldig geselecteerde wijnen inclusief documentatie met o.a. wijn & spijs advies. De wijndoos is voor liefhebbers maar zal de kenner ook verassen!

DE WIJNEN

  • Wijn gesorteerd op thema (wijnland, wijngebied, wijnhuis)
  • Wijn geselecteerd door professionals en geproefd door kenners
  • Wijn die past bij het seizoen
  • Wijn gevonden bij eerlijke wijnboeren, biologisch of biodynamisch
  • Uitgebreide informatie over het thema met wijnomschrijvingen en gerechten afgestemd op de wijnen
  • Verschijnt in maart, juni, september en december en kan worden afgehaald bij Smaak&Meer of bezorgd worden bij u thuis of op uw werk (hier zitten bezorgkosten aan vast)
  • De prijs per wijndoos is €60,00.

Speciaal voor de leden van de wijnclub is deze doos te bestellen met 10% korting.

DRIEGANGEN MENU
Eenmaal per jaar krijgt u als lid van de wijnclub een driegangen menu ter waarde van €40,00 voor €25,00. Dit is inclusief twee glazen huiswijn.

Wilt u zich aanmelden dan kunt u contact opnemen via info@smaakenmeer.nl of uzelf aanmelden in het restaurant.

Smaak & Meer

Pure, eerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en een grote voorliefde voor de mediterrane keuken. In onze taverna in Maassluis of op iedere gewenste locatie.

Meer over Smaak & Meer

Reserveren

Smaakt naar meer?

Adres
Govert van Wijnkade 20
3144 EE Maassluis

Restaurant 010 351 02 01
Catering 010 59 12 167

info@smaakenmeer.nl

Openingstijden
Woensdag en donderdag
10:00 - 23:00 uur

Vrijdag en zaterdag
10:00 - 01:00 uur

Zondag
12:30 - 23:00 uur